Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Nyt bibliotek fordobler besøgstal

Det nye bibliotek i Kerteminde har ikke blot undergået en renovering, men en sand transformation. Fra åbningen den 30. april 2024 har biblioteket fordoblet sit besøgstal fra 5.000 til over 10.000 månedlige besøgende, hvilket vidner om dets nye status som et centralt og kulturelt hotspot i hjertet af byen.

Det skræddersyede design er inspireret af Kertemindes maritime arv, med Ladbyskibet som et centrum for temaet. Den blå og hvide farvepalette skaber en rolig atmosfære, der er indbydende for besøgende i alle aldre. Biblioteket er opdelt i forskellige zoner, der tilbyder alt fra stille læseområder til aktive kreative rum og et helt nyt børnebibliotek, hvilket har gjort det til et sted, hvor alle kan finde plads til læring og inspiration.

Med en imponerende modtagelse fra både lokale og turister har biblioteket ændret landskabet for læring og kultur i Kerteminde. ”Vi har modtaget mange positive tilbagemeldinger,” udtaler Lone Svensson, konstitueret leder. ”Det er en sand fornøjelse at gå på arbejde hver dag og se, hvordan vores arbejde beriger vores nærmiljø.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder